);

Pengalaman Dato’ Siti Nurhaliza Bertemu Malaikat Pada Malam Lailatul Qadr

Ramai yang tidak tahu tentang kisah perkahwinan dan rumahtangga suka dan duka Dato ‘Siti Nurhaliza dan Dato’ Khalid Mohd Jiwa yang diharungi. Dato Siti Nurhaliza menceritakan tentang kisah pertemuan dengan malaikat semasa haji sekitar 9 tahun yang lalu …

Allahhuakbar! Kisah yang sangat istimewa yang jarang berlaku kepada orang lain yang telah memohon kehendakNya. Sesungguhnya Allah adalah Maha Penyayang, Sayang.

Apa yang terpakai kepada Dato ‘Siti Nurhaliza dan suaminya Dato’ Khalid Mohd Soul berada di atas kuasa-Nya. Hanya Dia lah sahaja yang memilih insan bertuah itu.semoga Dato Siti Nurhaliza dan suaminya Dato Khalid Mohd Jiwa di kurniakan anak yang soleh dan solehah dan di rahmati Allah.

Ikuti kisah menarik dan juga kenyataan dari Dato Siti Nurhaliza sendiri yang menceritakan kisahnya bersama suaminya ketika melakukan ibadah haji di dalam wawancara khas bersama Ustaz Don Daniyal Don Biyajid yang disiarkan secara langsung di tv al-Hijrah.

Pengalaman dan kenangan hebat dari Dato Siti Nurhaliza dan suaminya Dato Khalid Mohd Jiwa yang sangat menarik bagi anda yang mengikutinya.
VIDEO:

 

Add Comment