);

VIDEO] “Azal Mengamuk Dengan Zarina, Azal Nak Kawin” Bukan Senang Nak Handle Situasi Macam Ni Selalu.. Zarina Memang Ibu Yang Hebat

Melihat kepada Zarina Zainuddin, semua orang merasa kagum dengan ibu yang berjiwa tabah ini. Dalam lakaran senyuman yang terukir di wajahnya, siapa tahu Tuhan menduganya dan suami dengan dugaan yang sangat hebat apabila perlu menjaga 2 anak autism yang sudah makin meningkat dewasa.

Zarina walaupun sibuk menguruskan bisnes pulut kuning dan berlakon, namun dia tetap memberikan tumpuan dan kasih sayang sepenuhnya pada Azal dan Azil yang punya ragam sendiri.

Menurut Zarina, Azal dan Azil adalah anak yang baik dan penyayang. Cuma sahaja waktu tertentu, apabila mereka tidak ada mood dan mengamuk, dia dan suami perlu berusaha kuat untuk menenangkan mereka dan memujuk dengan cara baik.

Sebelum ini Azal dan Azil pernah mengamuk serentak sehingga Zarina terpaksa memanggil polis untuk datang ke rumah.Allahuakhbar.

Terkini, rakaman video Azal mengamuk kepada Zarina dan berkata Azal nak kawin, membuatkan netizen terkejut. Sebenarnya anak autism ini memang perlu di beri perhatian yang sangat besar kerana kita tidak dapat jangka apa yang bakal mereka lakukan.

Netizen sangat simpati melihat apabila Azil mengamuk, Azal juga akan mengamuk sekali. Namun netizen respect dengan Zarina yang tetap sabar dan berlembut untuk menasihatkan anak mereka yang sedang mengamuk itu. Menurut Zarina dia berkongsi semua video tentang anaknya supaya dapat memberi kesedaran kepada ramai orang tentang menjaga anak autism.

Komen-komen positif dari netizen :

dugaan, bkn seorang tp dua skaligus… smoga bsabar mlayan karenah anak2 istimewa ni.

Sis sangat tabah, InshaaAllah Allah akan balas dengan segala Rahmatnya.

video:1

Azal nak kawin 1

Posted by Jangan Kecam on Saturday, 15 September 2018

video 2:

Azal nak kawin part 2

Posted by Jangan Kecam on Saturday, 15 September 2018

Add Comment